31 mart.

DE CE SĂ COMANZI CATERING LA BIROU?

Ore întregi în fiecare zi, zeci de ore săptămânal și mii de ore anual – atât petrec oamenii cu program întreg la locul de muncă. Practic, mulți dintre noi petrecem cea mai mare parte din viața activă la birou. Acolo unde atmosfera este foarte importantă la fel ca și condițiile de confort.
În acest context, un serviciu catering pentru birou este soluția cea mai bună iar în cele ce urmează vă vom prezenta detaliat și motivele pentru care vă recomandăm să apelați la catering la locul de muncă.
Atunci când membrii unui colectiv masa împreună se îmbunătățește comunicarea între colegi, se întăresc relațiile interumane, se construiește încredere și camaraderie, crește fericirea și satisfacția profesională și sporește și productivitatea după o pauză plăcută. Efectele pozitive ale alimentației între colegii de job au devenit atât de evidente încât organizațiile de frunte precum Google, de exemplu, o fac o prioritate.
Prin oferirea de preparate proaspete angajaților dvs., compania nu numai că investește în beneficiile colegilor să mănânce împreună, ci și în implementarea unui stil de viață mai sănătos și în prezentarea culturii companiei și a valorilor dvs. între munca intensă și luarea de pauze.
Servirea mesei la birou folosind un serviciu de catering te ajută să economisești timp și chiar și bani în urma negocierii unui contract avantajos pe termen lung în comparație cu comenzi zilnice pentru mâncare la restaurante și unități alimentare diferite.
O companie care își respectă statutul și angajatul are astfel toate motivele pentru a contracta un serviciu profesionist de catering pentru mesele de prânz sau cu diverse alte ocazii festive sau formale.

2 Comments

 1. Buna ziua,

  Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentur livrare a birou a mesei de pranz in zona Grozavesti – fel principal+salata sau supa+fel principal si optiune pentru vegetarieni.

  Multumesc

  1. Buna ziua,
   Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de catering, dar echipa noastra livreaza doar in Constanta si zonele adiacente. Daca doriti oferta pentru zonele din Constanta, ne puteti contacta la numarul de telefon afisat, prin butonul de Whatsapp sau puteti completa formularul de contact cu solicitarea dvs.
   Va dorim o zi minunata.
   Echipa YvY Catering

Leave a Reply