02 apr.

CUM TE AJUTĂ CATERING-UL LA ORGANIZAREA UNUI EVENIMENT?

Preparatele culinare sunt întotdeauna un ingredient esențial pentru fiecare eveniment și petrecere. Evenimentele precum nunți, evenimente corporatiste, reuniuni de familie sau botezuri, au nevoie de o masă gustoasă și diversificată. De fapt, atunci când participăm la un eveniment, de obicei așteptăm cu nerăbdare să mâncăm niște bunătăți, fie că este vorba de gustări, fie de o masă în toată regula. Deci, în loc să pregătiți singuri mâncarea, puteți angaja o companie de catering pentru a vă ajuta să aveți grijă de tot ce aveți nevoie.

Un serviciu de catering poate fi de mare ajutor în a vă scăpa de o parte din munca și emoțiile privind felul cum va decurge un eveniment. Un furnizor bun va avea grijă de toate, cum ar fi pregătirea felurilor de mâncare și a băuturilor, amenajarea mesei, decorarea și curățarea zonei de luat masa după eveniment, etc.

Setarea bugetului pentru serviciul de catering este un aspect esențial în pregătirea evenimentului. O modalitate de a decide bugetul dvs. de catering este să vă întrebați cât de important va fi rolul mâncării și al băuturilor la evenimentul dvs. Intenționați să oferiți o cina clasică sau un bufet pentru oaspeții dvs.? Vreți ca mâncarea să se potrivească cu o anumită temă a evenimentului tău? Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a decide cât de mulți bani veți aloca pentru alimentația alimentară. De asemenea, este important să știți câți invitați participă la eveniment. Prin estimarea cantității potrivite de alimente, puteți să vă salvați niște bani și să reduceți risipa alimentelor.

Planificarea cu furnizorul trebuie să se bazeze pe o comunicare simplă și clară ce presupune folosirea unor cifre pentru cantități, număr de platouri și meniuri, număr de invitați, ora livrării, etc. Trebuie să vă informați compania de catering cu privire la lucrurile pe care le așteptați să le facă pentru eveniment. De asemenea, aflați dacă compania dvs. de catering oferă și alte servicii conexe privind organizarea unui eveniment.

Așadar, dacă planificați un eveniment office sau o simplă petrecere aniversară pentru 20 de prieteni și apropiați, apelați cu încredere la o companie de catering să vă ajute în îndeplinirea nevoilor alimentare scutind astfel din timp pentru a vă concentra pe detalii ce țin de atmosfera și tematica evenimentului.