02 apr.

AM LANSAT ÎN MEDIUL ONLINE YVY CATERING!

În aprilie 2019 am lansat site-ul nostru! Suntem bucuroși că putem fi mult mai ușor conectați cu publicul care poate afla astfel despre serviciile noastre și mai ales despre bunătățile pentru care punem suflet și muncim zi de zi.

Sperăm să te bucuri pe deplin de experiența pe care o oferim, o experiență a gustului rafinat și bun și totodată o experiență a alimentației sănătoase, pornind de la procurarea ingredientelor prin furnizori de încredere – până la prepararea și transportarea lor în condiții ideale din punct de vedere igienico-sanitar – și până la rezultatul livrării de produse proaspete, savuroase și aranjate cu gust.

Ne-am lansat în Constanța, într-o piață complexă și dinamică privind evenimente organizate cu cele mai diverse diverse ocazii și servicii alimentare într-o zonă turistică foarte populară. Ne adresăm astfel unui segment larg de consumatori, atat persoane fizice cât și juridice pentru care ne asumăm rolul de furnizor de încredere și partener pe termen lung sau de ocazie.

Așteptările noastre la început de drum sunt strâns legate de curiozitatea vizitatorilor platformei noastre online. Ne dorim să facilităm o comunicare cât mai eficientă cu toate persoanele interesate de preparate delicioase și proaspete, cu orice ocazie și să prezentăm meniurile și preparatele noastre într-un mod cât mai autentic și relevant.

Mulțumim astfel echipei de creație și web design Blike Development din Constanța!